Astronomi og rumfart Kyst og å fiskeri efter laks og havørred Computere, spil, programmer m.m. Sandheden er derude, hvis du ikke kan tåle den så tryk ikke her Overvågning på godt og ondt Tekst og fotos fra min verden Burde ikke have en forklaring Oversigt over sitet
Fiskeri Kyst, fjord, å og elv:
Klik på tekst for artikel, foto for billedserie

El fiskeri i Storåen 2005 klik her.


Team Blanco 2004 fiske filmen, Årets hit, klik her
 

25 oktober, 2004, Niels forsøger at knække sin fluestang. Klik her.

13 oktober, 2004, Torben gør det igen, laks og havørred Klik her.

16 april, 2004, Endnu en kanon fisketur i det østjydske, fisk til alle Klik her.

Årets påsketur 2004, fisk til alle Klik her.

Storåen 25 januar. En flids præmie til torben. Klik her.

Så var det endelig Keld's tur til at fange fisk på As Hoved.
Carsten med fisk

En tidlig morgen Hunshage
 4 maj.

Carsten med fisk

Brian og Keld Hunshage
 1 maj.

Flotte fisk

Hunshage
 28 april

En sulten fisk

Bøgehoved
 26 april

Helnæs 25 april

Fiskerikontrol

 Ærø april 2003


Storå 16 april

Fotos fra kyst fiskeri

Årets påsketur gav fine fisk.

Endnu engang var gutterne samlet til årets påske fiske tur. I år valgte vi at leje et sommer-hus vedi As Vig, som var udgangspunkt til de mange fine kystpladser mellem Juelsminde og Horsens fjord.

 

 

Vi ankom torsdag morgen til As Hoved og gik den lange tur ud til vandet. Vejret var perfekt, svag vind og overskyet.

Straks efter vi ankom til vandet var der en flok marsvin ganske tæt ved kysten og vi nød det flotte syn af disse hvaler. Nogle af dem flød ganske stille i overfladen og var synlige lang tid ad gangen.

 

 

 

 

Torben og jeg startede derefter fiskeriet til venste og efter ganske få minutter var der kontakt med den første fisk. I de næste par timer var der med korte mellemrum fisk oppe i overfladen og fisk der fulgte efter blinket. Dagens resultat blev 2 nedgængere og en lille grønlænder til Torben. Selv havde jeg kun efter par efterfølgere.

 

Om aftenen tog nogle til Pøt og havde der kontakt med et par gode fisk.

 

 

 

Fredag var vi på As Hoved igen, men vejret havde ændret sig. Det var nu helt stille med blankt vand og høj solskin. Ikke de bedste vilkår for fiskeriet. Igen fiskede vi ud mod hovedet og Torben fik en flot blank fisk på 63 cm. Desuden blev det til par små fisk omkring målet.

Fredag aften var vi igen ved Pøt og Rasmus fisk en flot grønlænder med i tasken.

 

Lørdag var de morgen friske kørt nordpå for at kunne fiske lidt i læ for den hårde nordvest vind. Ganske kort tid efter vi havde begyndt fiskeriet løb jeg selv ind i større stime af grønlændere. I løbet af kort tid havde jeg taget tre fisk og Torben et par stykker. Desværre var fiskene omkring målet og vi begyndte at tvivle på om der var større fisk og om vi skulle skifte plads.

Men heldigvis blev fiskene større og resten af dagen var alle fisk over målet. Vi oplevede et kanon fiskeri hvor fiskene var inde i 10 minutter, for så at dukke op igen ca. 20 minutter senere. Ja der blev fanget fisk på en strækning af ca. 1,5 km., man skulle bare have lidt tålmodighed så skulle man nok finde en havørred.

Dagen endte med 20 havørreder, hvorfra de 11 var over målet. Desuden var der kontakt med et utal af fisk og enkelte store fisk blev også set.

Selv fik jeg 11 fisk med 5 over målet. Sjovt nok blev alle fisk under målet taget under den første halve time vi fiskede.

Under turen havde vi delt os op i biler for at være mobile og det andet hold kørte sydpå for at prøve lykken der.

 

Det andet hold fiskede en længere strækning af, men der skete ikke meget i løbet af formiddagen. Over middag løb Rasmus ind i stime gode fisk og havde i løbet af kort tid kontakt med 5 pæne havørreder, hvorfra han fik de to på land. Begge fisk var omkring de 2 kg. og ca. 57 cm.

Alt i alt en kanon påsketur hvor vi fik mange fisk, godt vejr og frisk luft. Vi er klar til tur igen allerede næste weekend.

 

 

 

 

 

 

 

  En havørred jagter igen blinket.

Flere foto fra turen klik her