Astronomi og rumfart Kyst og å fiskeri efter laks og havørred Computere, spil, programmer m.m. Sandheden er derude, hvis du ikke kan tåle den så tryk ikke her Overvågning på godt og ondt Tekst og fotos fra min verden Burde ikke have en forklaring Oversigt over sitet
Fiskeri Kyst, fjord, å og elv:
Klik på tekst for artikel, foto for billedserie

El fiskeri i Storåen 2005 klik her.


Team Blanco 2004 fiske filmen, Årets hit, klik her
 

25 oktober, 2004, Niels forsøger at knække sin fluestang. Klik her.

13 oktober, 2004, Torben gør det igen, laks og havørred Klik her.

16 april, 2004, Endnu en kanon fisketur i det østjydske, fisk til alle Klik her.

Årets påsketur 2004, fisk til alle Klik her.

Storåen 25 januar. En flids præmie til torben. Klik her.

Så var det endelig Keld's tur til at fange fisk på As Hoved.
Carsten med fisk

En tidlig morgen Hunshage
 4 maj.

Carsten med fisk

Brian og Keld Hunshage
 1 maj.

Flotte fisk

Hunshage
 28 april

En sulten fisk

Bøgehoved
 26 april

Helnæs 25 april

Fiskerikontrol

 Ærø april 2003


Storå 16 april

Fotos fra kyst fiskeri

 

Hunshage 28 april 2003
Gå på mod og tålmodig belønner sig ved kystfiskeri. Keld og jeg ville til Hjarnø for at fiske, men mens vi ventede på færgen kom en gut hen til os og spurgte om vi ventede på at komme Hjarnø. Vi svarede selvfølgelig ja, hvorefter han betænkt som kløede sig på hagen og sagde at vi så nok skulle vente en uges tid, da færgen var til eftersyn. Så der røg den fisketur.

En smuk havørred er faldet for redaktørens blink.I stedet endte vi på Hunshage omkring kl. 10.00. Vinden var hård fra syd-vest, solskin og en vandtemperatur på 10 gr. Det så faktisk lovende ud. En brite som fiskede mens vi pakkede ud fortalte at der var taget fem fisk fra morgenen af, så alt var jo perfekt.

Vi fiskede stykket af og mærkede et par fisk men ingen kom på land. Lidt før middag blæste det meget op, bølgerne blev meget store og vi fik hurtigt et par fisk på land. I det hårde vand væltede fiskene nærmest rundt i et stort ædegilde og i perioder var der fisk på i hvert eneste kast. Vi mistede dog en del fisk da det var mere end svært at få fiskene på land grundet bølgerne og det faktum at der er meget blære tang de sidste 10 meter i mod stranden.

Resten af dagen var der konstant gang i fiskeriet og jeg tror ikke vi fiskede et stykke igennem uden at have kontakt med mindst et par fisk. I perioder svingede fiskeriet sig op til at vi faktisk have kontakt med fisk i hvert eneste kast, hvilken fryd.

Til sidst sluttede jeg af med fiske det lave vand på revet af og minsandten og der ikke lige kom en sidste fisk på land på 49 cm. Livet er herligt. Keld fiske samtidigt lidt længere inde og fisk da også et par stykker ind.

Resultat 13 havørreder, mange mistet og ufattelig mange hug. Største fisk var dog ikke imponerende, 49 cm. Det er nu synd man skal på arbejde i morgen, for jeg ville nu gerne til Hunshage igen tirsdag.

Foto fra turen klik her