Astronomi og rumfart Kyst og å fiskeri efter laks og havørred Computere, spil, programmer m.m. Sandheden er derude, hvis du ikke kan tåle den så tryk ikke her Overvågning på godt og ondt Tekst og fotos fra min verden Burde ikke have en forklaring Oversigt over sitet
Fiskeri Kyst, fjord, å og elv:
Klik på tekst for artikel, foto for billedserie

El fiskeri i Storåen 2005 klik her.


Team Blanco 2004 fiske filmen, Årets hit, klik her
 

25 oktober, 2004, Niels forsøger at knække sin fluestang. Klik her.

13 oktober, 2004, Torben gør det igen, laks og havørred Klik her.

16 april, 2004, Endnu en kanon fisketur i det østjydske, fisk til alle Klik her.

Årets påsketur 2004, fisk til alle Klik her.

Storåen 25 januar. En flids præmie til torben. Klik her.

Så var det endelig Keld's tur til at fange fisk på As Hoved.
Carsten med fisk

En tidlig morgen Hunshage
 4 maj.

Carsten med fisk

Brian og Keld Hunshage
 1 maj.

Flotte fisk

Hunshage
 28 april

En sulten fisk

Bøgehoved
 26 april

Helnæs 25 april

Fiskerikontrol

 Ærø april 2003


Storå 16 april

Fotos fra kyst fiskeri

 

Helnæs 25 april 2003Helnæs set fra luften
Fredag den 24 april besluttede vi os for at tage til Fyn får at fiske havørreder. Da vinden kom fra øst ville vi starte vores fiskeri på Helnæs Fyr. Kysten her er utrolig lækker med masser af store sten og tang og så kunne vi også fiske lidt i læ.

Allerede efter 3 kast var jeg heldig, en rigtig fin havørred fulgte med blinket ind og det lave vand og huggede lige uden for stangtoppen. Desværre fik den ikke ordentlig fat så den faldt hurtigt af igen. Vi fiskede videre en lille times tid, men dette var åbenbart den eneste fisk på pladsen. 

Vi talte med fyrmesteren omkring fiskeriet og han anbefalede en anden plads som ligger et stykke derfra. Her mente han vi ville have de bedste chancer denne dag, da han selv havde fået fisk der inden for de sidste par dage.

Det er altid rart at en medfisker vil hjælpe lidt til. Mange til fyr mesteren.

 

Vores nye hemmelige plads, den er kanon.Den hemmelige plads
Da vi ankom til pladsen så vi noget den fineste kyststrækning man kunne forestille sig. Store sten, sandrevler, revlegennembrud, badekar, ålegræs, blæretang og masser af små stenrev. Sådan et sted stinker af fisk. 

Vi gik straks igang med at fiske og i løbet af kort tid så jeg 4 gode fisk springe helt fri af vandet og Carsten fik ganske hurtigt en fisk lige over målet. Her var altså fisk.

Så mens grillen blev varm til vores frokost, fiskede jeg et lille stenrev og i løbet af kort tid var der fast fisk, en fisk på omkring 50 cm. og sølvblank. Men heldet var ikke med mig så efter et stykke tid lavede den spring helt fri af vandet, lige foran mig, og den var fri igen. Carsten begyndte nu også at fiske der og han fisk hurtigt en fisk lige under målet.

Efter frokost fiskede vi igen, men nu var hele pladsen som blæst for fisk og da vi tog hjem kl. 20.00 havde vi ikke set en eneste fisk siden frokost. Gad vide hvor de blev af.

For øvrigt var det en af mine uheldige dage.
1- jeg havde glemt min vade jakke, så det var faktisk noget koldt.
2- to mistede fisk
3- mine nye waders havde et stort hul
4- sidst men ikke mindst, jeg mistede jeg balancen og blev meget våd.

Hvis du vil se foto fra turen skal du blot klikke her.

 

 

Som du kan se på fotoet til højre er der masse af varieret bund på vores nye plads. Det er sjældent at man kommer på sådan en lækker strækning som er skabt til flue fiskeri.